Mårdskog & Lindkvist

Mårdskog & Lindkvist

Mårdskog & Lindkvist

Mårdskog & Lindkvist -Tre lokala grossister som utgår från Jönköping, Norrköping och Kalmar. Tillsammans kommer vi att serva professionella mat- lagare från Mälardalen ner till Skåne. Från kust till kust.

Av oss kan du få det mesta du behöver, inbegripet det som nns på tallriken, i glaset, på bordet och i köket. Du kan lägga din order så sent som dagen före leverans.

Närhet blir alltid lite personligare

Korta avstånd, både geogra skt och emotionellt, gör att vi känner våra kunder och de lokala förutsättningarna. Det ger dig ett personligt bemötande och god service. Hos oss blir du aldrig anonym.

Bredd och djup

I samarbetet mellan Mårdskog & Lind- kvist – Matgrossisten satsar vi lite extra på färskvarusidan med fokus på kött, fågel, sk och grönt. I sortimentet har vi cirka 8.000 artiklar och några tusen till kan vi leverera om vi bara får några dagar på oss.

Närproducerat blir allt intressantare.

Allt er kunder vill kunna servera mat och dryck med rötter i vår hembygd. Och allt er lokala producenter kom- mer in i vårt sortiment vartefter de får logistiken att fungera.

Närlevererat skonar miljön

Korta transporter ligger i tiden. Det
är resurssnålt och miljövänligt. Våra distributionsbilar är dessutom försedda med senaste teknik, ett resultat av ett kontinuerligt arbete med vår miljöcertifiering.

 

www.mardskog.se